ponedeljek, 30. marec 2009

Jogi

Pa sem si le vzel čas, da vam napišem eno objavo. Danes vam prvič pišem na novem stolu xD. No uglavnem šli smo po nov jogi, ker je ta star že skoraj 20 let, če ne še več. Jaz moja mati in oče, smo se odpeljali v Termotehniko po nov jogi. Zagledali smo enega še kar vredu (trdota pa te zadeve) in ta prodajalec takoj "ja ta je zelo uredu. Tudi sam imam takega in na njem odlično spim." A dej ga no biksat, če bi pa druzga predlagal bi mau unga tadruzga. Ti prodajalci so eni lopovi vm js povem. Po si tizga še mau pogledamo in vidmo d so tisti taveliki fedri in rečemo če lahku une točkovne. On pa" ja, ja še bolše. Ti so ravno v akciji do konca meseca." Smo mel pa kr srečo ker smo namreč 30-ga. Potem ko proddajalec piše račun se jaz in oče sprehajava po trgovini, pardon na vhodu piše "TERMOTEHNIKA- več kot trgovina, ampak ni važno to je zame trgovino, in ugotovim, da je moj stol (sdaj že bivši stol) uničen in tam zagledam enga tazga primernega. Povem prodajalcu in on "Ja odlično tudi sam bi vam predlagal tega." Pa moj oč pol reče "unga tavisocga". "Ja še bolje." Pa gre do stola se usede na njega pa pravi "Ta zele dober se prilega po celi hrbtenici, res odličen stol." In smo ga pol uzel. Tako da imam sedaj nov stol in nov jogi (no jogija še nimam). 
Ampak ta prodajalc bi ti pa crkjenga mačka prodal. Pa čudno mi je to, da vedno ko nekaj kupiš vedno ima tudi prodajalec takšnega. Res kakšno naklučje.

Ajde mejte se.

5 komentarjev:

 1. widš zato men ni ratal une zapestnice prodat,,,ker js nisem imel take. Js nebi dougo zdržou pr takmu prodajalcu..

  OdgovoriIzbriši
 2. To so lopovi. To se učijo na ekonomski... :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Hahaha, ti nisi vidu, kako je meni model telefon prodajou! Imel je kar 5 telefonou naenkrat.:D In vsi so bili odlični in vse mi toplo priporoča. In itak jih ima še ene 3 doma...

  @Povšo: To jaz znam brez ekonomske! :D
  Diling, diling, diling,... :D

  OdgovoriIzbriši
 4. Hahaha. Čudno, ampak ko smo v bigbangu nabavla komp za babico je rauno tazga tud prodajalc svoji babici dau. Ko pa sem v compshopu kupu antenco za wireless je meu tud prodajauc tako doma in mu izvrstno dela.^^

  OdgovoriIzbriši
 5. "Potem ko proddajalec piše račun se jaz in oče sprehajava po trgovini, pardon na vhodu piše "TERMOTEHNIKA- več kot trgovina, ampak ni važno to je zame trgovino, in ugotovim, da je moj stol (sdaj že bivši stol) uničen in tam zagledam enga tazga primernega."

  KAJ ZA BOGA SI MISLIL S TEEM?!!?!?!?!?!

  OdgovoriIzbriši