nedelja, 25. januar 2009

Iz nč ratou ogenj (dvakrat)

Učer smo šli js, Blaž pa Mato mau na sprehot mim igrišča in vidmo d se iz nezga kupa kadi. Mi gremo sevda tistu pogledat pa je bla sama žarjauca nč ogna. Pol mato na tleh najde neko svečo. Blaž ja pa u tisto žrjauco pishou ku zmešan in poglej ga zlomka ratou je ogenj. Pol je pa Mato uzeu tisto svečo in jo zakuru. Js sm biu tm tku bul za ukrs pa teniske sm si umazou. No uglaunm mi smo pol tistu kuril in ker je blis oz. čist zravn cerkva se je k cerkvi prpelou župnik. Mi pa pod pot noge in gremo xD. No tu je blu prvič.

Dans smo šli pa spet na igrišče. Sm dans smo šli js, Blaž pa Anže. Pol smo tm neki čamil u brez veze in zagledoma kaj? Dim. Sm dans je biu pa mau dle. Mi se prebijamo čez mokre hlode, blatu ... Dobr d si nism učer tenisk uprau. Pol pridemo do tm k se kadi in najdemo tm škatlco ot cigaretu (al kar pač je tistu). Pol smo pihalu u tisto žrjauco d se mi še zdej u glau vrti ampk smo zažgal tisto škatlco od cigaretu. Prnesemo u barakco pol še tm neki pihamo d se bo bul užgalu in je ugasnlu in spet jovo na novo. Čes blatu po novo žrjauco sm zdej nism mel kej za zažgt. Pol spet Blaž neki najde pa prnese u barakco pa spet nč ni blu ot tega. Pol sm pa js najdu na tleh neko svečo s čist mejhno tisto vrvico not. Pol smo se usi trije jebal eno uro d smo tistu užgal pol pa prnesemo u barakco in kaj je blu? Ratlu nm je nardit ogn in tu velik (če gledaš d smo ga skor brez usga nažgal). Is tiste barakce se je kadilu ku d bi celo barakco zažgal. Tu je blu pa drgič.

Mato žou ti je lahku k te ni blu. Sm zdej mam pa čist blatne teniske pa če hlače do kolen.
Fajn se mamo.

4 komentarji:

  1. no sam da si si teniske zamazou. am..pa niste nekej govoril samo zamrznt? pol tle ognej ne paše najbolj kajne?

    P.s. a nebi bol pogosto kej napisou?

    OdgovoriIzbriši
  2. Jah važnu d si si ti teniske umazou. :D
    Fajn se mate.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ha. Samo izgovore iščete!
    Kar priznaj... kadit ste šli! (al kaj se tistmu reće!) Drhtal. Potem pa ko tona cigaretov, jointov, pipc itd. zagori pa ''pot pod noge!''
    :D:D

    OdgovoriIzbriši
  4. marolt, zadnč smo tam za uno drugo barakco najdl kar precej mokrih piratk, ki smo jih potlej skuril. So bile morda tvoje? (:

    OdgovoriIzbriši